این مقبره که در بیست مترى جنوب مشهد الحسین علیه السلام قرار دارد، بسیار کوچک و به وسیله نیم دیوارهاى به ابعاد 5×5 متر احاطه شده است. در این جا علماى بزرگى مدفون شدهاند. بر این قبور سنگ قبرهایى با خط کوفى از سدههاى سوم و چهارم هجرى دیده مىشوند که اغلب شکسته و منهدم شده و بر این کتیبهها نام آنان ذکر شده است. یکى ازعلما و مورخان بزرگ شیعه یعنى ابن شهرآشوب صاحب کتاب معروف مناقب الائمه و «عمرو بن صلاح حلبى» یکى از زهاد و فقهاى بزرگ اسلام در این چهار دیوارى متروک و مخروبه، که توجه هیچ کس را به خود جلب نمىکند مدفون هستند.
کمى پایینتر یعنى در پنجاه مترى جنوب این مکان چهار دیوارى کوتاه دیگرى است که در آن علماى بنى زهره – از معروفترین قبایل شیعه در قرن چهارم و پنجم
هجرى – به خاک سپرده شدهاند. در این جا نیز سنگهاى قبور آنان که به خط کوفى آن سدههاست بسیار شکسته و منهدم شده و به طور پراکنده بر آن قبور ریخته شدهاند. در این مقبره، «بهاء الدین بن زهرة بن احمد حلبى«، «احمد حسین اسحاقى» – شاعر و ادیب و حافظ قرآن-، «ابن منیر طرابلسى» – شاعر مشهور شام – و ابوالمکارم حمزة بن زهره حلبى صاحب الغنیه – متوفى 585 ق – مدفون هستند. در توسعه اخیر مسجد النقطه که بههمت شیخ ابراهیم نصرالله انجام شده است این قبور نیز در داخل محوطه مورد توسعه واقع گردیده است.