جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سخن ناشر (1)

زمان مطالعه: 2 دقیقه

از آنجا که هنگام ولادت زینب کبری علیهاالسلام، رسول خدا صلی الله علیه وآله در سفر بود، فاطمه علیهاالسلام از همسرش علی علیه السلام درخواست کرد که نامی برای فرزندشان انتخاب کند. علی علیه السلام در جواب فرمود: من بر پدرت سبقت نمی گیرم، صبر می کنیم تا پیامبر از سفر برگردد. چون پیامبر بازگشت و خبر ولادت نوزاد زهرا را از زبان علی علیه السلام شنید فرمود: فرزندان فاطمه علیهاالسلام فرزندان منند ولی خداوند درباره ی آنان تصمیم می گیرد. بعد از آن جبرئیل نازل شد و پیام آورد که خداوند سلام می رساند و می فرماید: نام این دختر را زینب علیهاالسلام بگذارید که این نام را در لوح محفوظ نوشته ام. آن گاه رسول خدا صلی الله علیه وآله زینب علیهاالسلام را گرفت و بوسید و فرمود: توصیه می کنم که همه این دختر را احترام کنند، که او مانند خدیجه ی کبری است. یعنی همان گونه که فداکاری های خدیجه در پیشبرد اهداف پیامبر و اسلام بسیار ثمربخش بود، ایثار، صبر و استقامت زینب علیهاالسلام در راه خدا نیز در بقا و جاودانگی اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

این چند سطر را بابت بزرگی این بانوی بزرگ اسلام نگاشتیم و منظور نظر داشتیم که کتاب تجلی قرآن در کلام زینب علیهاالسلام حاصل یک

ایده ی نو است.

تا کتاب آسمانی را از کلام بانوی آسمانی به نگاه زیبای مخاطب مزین نماید. جناب آقای سید محمدعلی طباطبایی کتاب یادشده را در چهار فصل به رشته ی تحریر درآورده و در نظر داشته که شباهت کلام این بزرگوار را با کلام آسمانی قرآن تبیین سازد.

امید است چاپ و انتشار این اثر که با هدف تبیین و ترویج هرچه بیشتر پیام بزرگان دین و گسترش و اعتلای فرهنگ اصیل اسلامی صورت می پذیرد، مورد قبول و عنایت حضرت احدیت و حضرات اهل بیت معصومین علیهم السلام به ویژه امام عصر – ارواحنا لتراب مقدمه الفداء – قرار گیرد. وظیفه ی خود می دانیم از زحمات این مؤلف ارجمند کمال سپاس و قدردانی را داشته و برای ایشان از ذات اقدس اله آرزوی سلامتی و توفیق داشته باشیم.